Veckovis kryptoprisförutsägelse: Tjurar ska lugna sig den här veckan?

Bitcoin fortsätter att återvända eftersom det hittade stöd runt $ 30.000.

Ethereum satte en ny rekordhög nivå.

Ripple fortsätter att konsolideras i ett triangelmönster

Den totala kryptomarknaden har sett blandade signaler den här veckan. Denna veckas marknadsledare var Ethereum, eftersom den fick mer än 15 procent och satte en ny rekordhög nivå. Stark prestanda fortsatte för Crypto Bank, som efter en kort retracement också satte en ny rekordhög nivå strax under $ 26.

Veckopriserad kryptoprisförutsägelse: Marknader för att vända tillbaka till nackdelen den här veckan?
Vår senaste artikel nämnde att institutionella investerare inte räcker för att rädda Bitcoin-marknaden . Detta verkar vara sant just nu, eftersom marknaden totalt sett utökas. Emellertid bildas återdragningar långsamt på de flesta stora mynt. Detta tyder sannolikt på att investerare är konservativa just nu, eftersom att hoppa in på en marknad som har utvidgat sig hittills, så snabbt är ett högriskspel.

Låt oss titta på några av utvecklingen som Bitcoin och de stora altcoins har haft den senaste veckan.

BTC / USD 4-timmarsdiagram – letar efter en studs och sätter en ny lägre låg

Vår senaste Bitcoin-prisförutsägelse nämnde hur BTC för närvarande kämpar för att behålla sin hausseartade fart. Detta återspeglas tydligt i diagrammet. Bitcoin har gjort en tydlig lägre lågnivå runt $ 30 000 förra veckan, efter att ha satt en lägre höjd två gånger under januari. Den första var den 19 och den andra den 15 januari.

Eftersom Bitcoin satte en lägre låg på $ 30.000 har priset på BTC / USD fortsatt att sakta gå tillbaka till uppåtsidan. Hittills har viktigt stöd på 34 000 dollar testats som ett motstånd.

Om Bitcoin visar tecken på avslag för ytterligare uppåtriktning kan vi se ett nytt steg för att sätta ytterligare en lägre låg denna vecka. Detta skulle ytterligare orsaka panik på marknaden eftersom prisåtgärder som sätter flera lägre och lägre höjder är en tydlig björnmarknadssignal.

Därför tror analytikern att Bitcoin kommer att se ytterligare nackdelar den här veckan, och handlare kan leta efter en kort positionspost runt de nuvarande prisnivåerna.